Boiten Techniek

De website van boitentechniek.nl staat sinds februari 2019 in ons portfolio. En daar zijn we heel blij mee. De techniek achter de website van Boiten is ons Simpelweg CMS systeem. Speciaal voor Boiten Techniek is het CMS aangepast, zodat we in het beheer nog eenvoudiger items aan elkaar kunnen koppelen.

Stel: je hebt geen webwinkel waarbij alles automatisch wordt gefilterd, maar een doorsnee CMS systeem. Dan is het lastig om pagina’s of producten onder meerdere categorieën te plaatsen. Bij Boiten Techniek kunnen we een product onder een categorie hangen zoals bijvoorbeeld “Accu boormachines” en tegelijkertijd hetzelfde product ook koppelen aan een merkpagina, een folderpagina en eventueel ook nog uitgelicht op de homepagina weergeven.

Je krijgt op deze wijze een zeer dynamische website. Met slechts twee producten heeft deze dynamische werking weinig toegevoegde waarde, maar bij honderd producten en meer, komt dit goed tot zijn recht.

 

De template is opgebouwd met Bootstrap 4 en, voor zo ver mogelijk, hebben wij alles geoptimaliseerd om het beste resultaat te krijgen.