Beste ondernemers, Simpelwerf is gewoon open. Wij werken gestaag door.

Via e-mail, telefoon, skype en/of remote beheer, kunnen we nagenoeg alles bespreken, aanpassen en oplossen wat met uw website te maken heeft. Voor ons verandert er dus niet veel aan onze werkwijze.

Echter ontvangen we even geen bezoek meer. Kan het echt niet anders, dan a.u.b. alleen op afspraak. En met in acht nemen van 1,5 meter afstand.

Momenteel hebben wij het erg druk. Klanten willen meldingen op hun website zetten met informatie betreffende aanpassingen in bedrijfsvoering vanwege het Coronavirus. En klanten willen, nu ze zelf even wat meer tijd hebben, ook iets aan hun website (laten) doen.

Tegen de ondernemers uit de Kanaalstreek wil ik zeggen: heb je nu tijd over? Steek dan ook een beetje tijd en aandacht in je website. Goede inhoud op je website zetten kost veel tijd, en het duurt een aantal weken om in Google een mooie plek te bemachtigen. De inspanningen die je dus nu kunt leveren voor je website, betalen zich later weer uit.

Ik zou zeggen: geef gas!

Heb je hulp nodig bij je website, om na deze stille periode meer omzet te halen uit je website? Wil je simpelweg dat er hard aan je website gewerkt wordt en geen dure verkooppraatjes aanhoren? Laat het me weten, en wie weet kunnen we iets voor je doen.

Succes iedereen in deze lastige, stille tijd!