Siliconen dakcoating

Siliconen dakcoating, dé toekomst voor duurzame dakrenovaties.

Silionen dakcoating is bestand tegen extreme lage en ook hoge temperaturen. Siliconen dakcoating is waterdicht en hecht uitstekend op de meest uiteenlopende ondergronden zoals bitumen, staal en PVC. De goede eigenschappen van siliconen dakcoating maakt het een ideaal product om te gebruiken als dakbedekking. Dakbedekking waarmee u uw bestaande dak mee kunt renoveren. Eenvoudig door het te coaten.

Siliconen dakcoating wit

Siliconen dakcoating is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zover bij mij bekent worden er in Nederland vooral de 2 meest gangbare kleuren gebruikt te weten wit en grijs. De witte dakcoating is het meest interessant! Witte siliconen dakcoating reflecteert namelijk 80% van het zonlicht. Waardoor de temperatuur van een bedrijfspand als snel heeft te maken met een een temperatuur verlaging van 4 of 5 °C.

Voordeel witte dakcoating in combinatie met zonnepanelen

Het rendement van zonnepanelen daalt als de temperatuur oploopt. Zeker bij warm weer en in combinatie met een zwart dak. Wat helaas nog het meest gebruikt wordt in Nederland. Met witte dakcoating blijft de temperatuur van de zonnepanelen lager, en het rendement hoger.

Duurzame bedrijfsgebouwen of scholen koelen

Het koelen van uw bedrijfspand of bijvoorbeeld een schoolgebouw met een airconditioner kost veel meer energie dan het verwarmen van uw bedrijfspand. Door het platte dak van uw bedrijfspand te voorzien witte dakcoating wint u dus aan een verlaging van 4 tot 5°C.

Hiermee wordt de koellast van het gebouw verlaagd. Dit kan wel tot 20% besparen in de energie kosten van koelen. Het koelen van uw bedrijfspand of bijvoorbeeld een schoolgebouw met een airconditioner kost veel meer energie dan het verwarmen van uw bedrijfspand. Door het platte dak van uw bedrijfspand te voorzien witte dakcoating wint u dus aan een verlaging van 4 tot 5°C.  Hiermee wordt de koellast van het gebouw verlaagd. Dit kan wel tot 20% besparen in de energie kosten van koelen.

siliconendakcoating.nl/ is te koop!